Jylland/Fyn: 86 43 49 00 Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00 stemas@stemas.dk

Robert Kjærgaard fejrer sin 60-års fødselsdag med officiel åbning af Stemas’ nye sjællandske afdeling i Havdrup

maj 13, 2024 | Nyheder

Robert Kjærgaard ved Stemas’ afdeling i Fredericia. Hovedafdelingen er i Hadsten og for Sjælland i Havdrup. Tillige har firmaet en ny afdeling i Nørresundby.

Det begyndte ved pølsemanden i Vodskov

Nu kan Robert Kjærgaard fejre sin 60-års fødselsdag med officiel åbning af Stemas’ nye sjællandske afdeling i Havdrup

Der er lagt op til dobbeltgilde i Havdrup midt imellem Roskilde og Køge. Byen får et nyt maskinflagskib med skinnende røde og gule maskiner fra førende producenter. Et helt nyt maskincenter med nye maskiner åbnes officielt fredag den 24. maj. Samme dag runder en lettere brugt, men absolut velkørende maskine de 60 år. Han er chef for firmaet i Havdrup – og i Danmark i det hele taget.

Robert Kjærgaard, direktør for og medindehaver af Stemas A/S slår portene op til indvielse og fødselsdag.

Stemas er rykket ind i den tidligere Havdrup Maskinforretning til helt ideelle forhold. 4800 kvadratmeter under tag med en fortid netop med maskiner til entreprenørsektoren og landbruget. Uden døre er der hele 16.000 kvadratmeter.

Flytningen fra de to nu tidligere sjællandske adresser i Køge og Roskilde blev indledt for et lille halvt års tid siden, og alle funktioner er stille og roligt blevet rykket til den nye lokation. Det samme med medarbejderne, som er de samme som tidligere i Køge og Roskilde. Tilmed suppleret med flere nye Stemas-folk.

Robert Kjærgaard mellem gule Wacker Neuson-maskiner. Et stort og vigtigt brand sammen med Weidemann og Himoinsa.

Havdrup blandt de største

”Nu er alt på plads i Havdrup til at invitere indenfor og vise frem. Vores nye afdeling i Havdrup er helt klart en af de største begivenheder for mig i min karriere hos Stemas. Vi havde behov for at flytte til noget større, og jeg er glad for, at vi kom til Havdrup. Alting passer perfekt med vores medarbejdere og kunder”, siger Robert Kjærgaard.

Det har ellers ikke skortet på begivenheder, siden Robert Kjærgaard i 2001 kørte forbi pølsemanden i Vodskov og bemærkede et skilt, hvor der stod ”Stemas”. Han havde rejst verden tynd for Mærsk Contractors for at rydde op efter olieudvinding. Nu var han tilbage i Danmark og fungerede som konsulent. Indtil han startede som sælger for Stemas med jagtmarker i det nordjyske.

I 2006 blev Robert Kjærgaard salgschef. I dag er han direktør og medejer af Stemas og moderselskabet JMM-Group sammen med sin direktørkollega Leif Rudebeck Petersen hos Johs. Møllers Maskiner, tidligere koncerndirektør Hans Holm, selskabets administrerende direktør Jan Møller, samt Blach Petersen-familien.

 

Tre store mærker

Det tyske maskinmærke Weidemann har i både Danmark og Norge været synonym med Stemas siden 1996. I dag deler Weidemann showrooms i Havdrup, i hovedkvarteret Hadsten, samt i afdelingerne i Fredericia og Nørresundby med ligeledes tyske Wacker Neuson samt den spanske producent af generatorer og lystårne, Himoinsa.

”Det er vores tre mærker. Da vi for nogle år siden blev dansk importør og forhandler af Wacker Neuson, fik vi et rigtig stort brand med mange produkter. Omsætningen i vores butikker er steget og steget, og vi ligger det helt rigtige sted i dag. Hele Stemas-setup’et passer”, konstaterer Robert Kjærgaard.

For god ordens skyld: Robert Kjærgaard kørte rent faktisk forbi pølsemanden uden at stoppe op. Han skulle ikke lige have et par stegte med brød, før han kørte hjem til fru Luise og familien i Vodskov. Den har i øvrigt været en stor del af Robert Kjærgaards liv med Stemas gennem årene. Og den er anledning til flere gode grunde til at markere 2024 som et særligt år.

 

Et rundt år

”Det er ikke kun mig, der har rund fødselsdag. Vores tvillinger, Mette og Mikkel, fylder 30 i år. Mikkel er i øvrigt lige startet i firmaet som salgskonsulent. Vores yngste datter, Emma, fylder 20 i år. Min svigermor runder 80 og svoger 50. Så det er på mange måder et rundt år”, fortæller Robert Kjærgaard.

Chefens 60-års fødselsdag og indvielsen af Stemas’ nye afdeling i Havdrup markeres med en reception præcis på Robert Kjærgaards fødselsdag, fredag den 24. maj. Stedet er naturligvis firmaets nye, sjællandske adresse, Salbjergvej 4 i Havdrup.