STEMAS

Vi er et solidt firma med mere end 35 års erfaring omkring teknisk rådgivning, salg og servicering af materiel til landbrug, entreprenører, industrielt brug samt have-/park området.

Stemas er forhandler af Weidemann knækstyrede minilæssere samt kompaktlæssere, Ammann komprimeringsmateriel samt Himoinsa generatorer. Desuden har vi forhandling af Weidemann mini- og kompaktlæssere i Norge.

Vi er fordelt på 3 afdelinger i Danmark; Hadsten, Køge og Vojens.

Vi har reservedelslagre i Hadsten og Køge og værksteder med dygtige og engagerede fagfolk -både vores udekørende montører og på vores værksteder.

Skal du have et godt råd inden du køber maskine eller udstyr, så tag fat i en af vores erfarne sælgere, som gerne hjælper dig videre.

Kvalitetsmaskiner til dine opgaver

Weidemann mini- og kompaktlæssere i flere modeller og fra 1,5 til 11 ton - bredt udvalg af arbejdsværktøj og udstyr.

Ammann tilbyder produkter fra de mindste stampere, over små- og store pladevibratorer med alle fremdriftstyper, Rammax råjordskompaktorer, store vibrationstromler, valsetog, gummihjulstromler og asfalttromler samt asfaltudlæggere.

Himoinsa generatorer - generatorer og lystårne af høj kvalitet.

Fællesnævneren for alle vores produkter er kvalitet. Mangler du reservedele eller et serviceeftersyn, står vores After Sales på spring for at hjælpe dig videre.

TOP