Jylland/Fyn: 86 43 49 00 Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00 stemas@stemas.dk

KAMPAGNER

Kampagner

Gode kampagner og tilbud – hold øje med siden

Gældende for 2023-lagermaskiner, så længe lager haves
Gælder kun ved finansiering via Jyske Finans over enten 24 eller 36 måneder.

ET18 og ET65 2023-lagermaskiner

Retail Finance kampagne

  • Spar fx. op til 616 kr. pr. måned ved 24 måneders finansiering ved Wacker Neuson ET18 minigraver
  • Spar fx. op til 1.459 kr. pr. måned ved 24 måneders finansiering ved Wacker Neuson ET65 graver.
  • Kontakt nærmeste salgskonsulent her og hør mere om finansiering og konfigurationer!

Det særlige logo kan fås til alle envejsplader i APS-, BPS- og WP-serien. 

Wacker Neusons envejs asfaltplader er “Asphalt’s Favorite Choice”

Limited Edition

  • En “limited edition”-version af verdens bedst sælgende serie af envejs asfaltsplader
  • Leveres med et specialdesignet logo, der får dine maskiner til at skille sig ud på byggepladsen
  • Maskinens vandtank fås enten i Wacker Neusons standardgule farve eller i farven “trafikgrå”

Oprydningskampagne

Tunge reversible vibrationsplader > 600 kg: Kompromisløs ydelse og stor brugerkomfort.

Specialpriser på de to modeller DPU80 og DPU90
– kontakt en sælger!

De tunge reversible vibrationsplader sørger med deres kompakte dimensioner og store brugerkomfort for stor komprimeringsydelse uden kompromisser. Det gør dem til de foretrukne komprimeringsmaskiner til krævende komprimeringsarbejde, f.eks. inden for vejbyggeri. Den vandkølede motor sørger for en pålidelig høj ydelse. Mange funktionelle detaljer baseret på topmoderne teknologier sørger for effektivt arbejde og letter den daglige vedligeholdelse.

Skal vi tage en snak?

Uanset om du ønsker flere oplysninger om én eller flere af vores maskiner og mærker eller et uforpligtende tilbud, så er vi klar ved telefon eller mail.

Battery One fra Wacker Neuson

Det batteridrevne entreprenørmateriel kan anvendes med batterisystemet Battery One. Battery One er et enkelt og standardiseret system. Batteriet passer ikke kun til alle batterielektriske apparater fra Wacker Neuson, men også til entreprenørmateriel fra andre producenter.

Battery One-batteriet indebærer mange fordele: Du sparer udgifter til udstyr og infrastruktur, reducerer emissionerne på byggepladsen og har et batteri med større ydeevne og længere rækkevidde. Desuden gør det arbejdet på byggepladsen nemmere, da du kun har brug for ét batteri- og opladningssystem. Med Battery One-batteriet er du godt forberedt til fremtiden.

Elektriske vibrationsplader APS – 10-20 kN: Fremragende køreegenskaber på jord og asfalt

APS-serien er kendetegnet ved sine fremragende køreegenskaber. Det er yderst komfortabelt at bevæge og dreje disse vibrationsplader på frisk asfalt, og der efterlades ingen aftryk. Det er også nemt at fremstille rene afslutninger på fortovskanter på grund af grundpladens kantede sideprofil. Føringsbøjlen reagerer direkte på styrebevægelser og har lave hånd-arm-vibrationer på mindre end 5 m/s², hvilket muliggør komfortabelt arbejde i længere tid. Takket være det direkte drev behøver APS-serien ingen kilerem og er dermed helt vedligeholdelsesfri.

 

Start med tryk på en knap

Batteriet kan startes nemt og pålideligt med et tryk på en knap – også ved lave temperaturer eller i store højder. Det er langt mere komfortabelt at starte med en trykknap end med startsnor.

 

Vedligeholdelsesfri elektromotor

Vedligeholdelsesarbejder, der behøves ved forbrændingsmotorer bortfalder fuldstændigt. For eksempel er der ingen problemer med udstødningssnavs eller olie af dårlig kvalitet. Dermed reduceres vedligeholdelsesarbejdet og omkostningerne i løbet af maskinens levetid.

 

Udtageligt batteri

Batteriet kan tages ud med få håndgreb uden brug af værktøj og indsættes i en anden maskine. Det er dermed nemt og hurtigt at anvende et enkelt batteri til flere maskiner på byggepladsen.

Et afladet batteri kan nemt og hurtigt udskiftes med et opladet batteri på byggepladsen.