Jylland/Fyn: 86 43 49 00 Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00 stemas@stemas.dk

Liebherr og Wacker Neuson tog topplaceringerne i kampen om Maskinleverandørernes Nyhedspris

jun 18, 2024 | Nyheder

JMM-Groups administrerende direktør, Jan K. Møller, holder skiltet, der fortæller om den flotte andenplads i konkurrencen om de bedste maskinnyheder, mens Stemas-direktør Robert Kjærgaard betjener skruemaskinen.

Dobbelt JMM-triumf ved E&H

JMM Group med selskaberne Johs. Møllers Maskiner A/S og Stemas A/S blev den helte store triumfator på entreprenørmessen E&H 2024 i Herning. De to søstervirksomheder er importører og forhandlere af henholdsvis Liebherr- og Wacker Neuson-maskiner. Og netop Liebherr og Wacker Neuson løb med de to topplaceringer i dysten om Maskinleverandørernes Nyhedspris.

I alt var 14 maskiner i spil til den ypperste hæder. Men da panelet af fagkyndige dommere havde voteret, var enhver tvivl fejet til side. Liebherrs elektriske gummiged L507E satte sig på en solid førsteplads som den mest markante af alle maskinnyheder på messen. Maskinen kan køre med to batteripakker, så driftstiden fordobles, og i ydelse og præstation er den fuldt på højde med diesel-versionen.

Tre yderst tilfredse Liebherr-folk med den prisbelønnede el-gummiged L507E. Salgschef Birger Hjelm (til venstre) og direktør Leif Rudebeck Petersen fra Johs. Møllers Maskiner A/S flankerer Hubert Feneberger fra fabrikken i Bischofshofen i Østrig.

 Alt drejer 180 grader

Lige efter Liebherr-læsseren fulgte den nye Wacker Neuson DV45-dumper, hvor maskinføreren har mulighed for at ændre sin position på maskinen. Hele maskinens betjenings- og sædekonsollen kan nemlig drejes 180 grader. Det sikrer det helt optimale overblik over arbejdet og er med til at optimere sikkerheden på byggepladsen.

Stemas havde også andre specialiteter med til messen. Blandt dem en ny 12 tons Wacker Neuson-dumper med kapacitet til 10 tons i ladet. Og Johs. Møllers Maskiner præsenterede 30 tons Liebherr-gravemaskinen R930 i semiautomatisk udgave med Engcon tiltrotator og Leica-maskinstyring.

“Vi fik opfyldt vores succeskriterium på E&H med masser af interesserede gæster og tillige godt salg direkte på messen. Det var ikke mindst grej fra vores light-sortiment, der røg over disken. Samtidig fik vores sælgere rigtig meget at arbejde med efterfølgende”, fortæller Stemas-direktør Robert Kjærgaard.

Salg i Liebherr

Hans direktør-kollega hos Johs. Møllers Maskiner A/S, Leif Rudebeck Petersen, noterede sig også en god og velbesøgt udstilling med masser af dialog med både kendte og nye kunder.

“For os var E&H helt perfekt. Vi solgte både et par gummigeder og et par gravemaskiner direkte på messen. Og vi havde stor forespørgsel på el-maskinen L507E, som jo altså også fik prisen som bedste nyhed. Vi kørte demo nonstop med Liebherr-graveren R930 fra morgen til aften alle tre messedage”, siger Leif Rudebeck Petersen.

Wacker Neusons light-materiel er yderste populært, og mange messegæster benyttede lejligheden til at købe ind på E&H.

Skal vi tage en snak?

Uanset om du ønsker flere oplysninger om én eller flere af vores maskiner og mærker eller et uforpligtende tilbud, så er vi klar ved telefon eller mail.