Jylland/Fyn: 86 43 49 00 Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00 stemas@stemas.dk

Nyheder fra Wacker Neuson: Avancerede teknologier og innovationer til effektivt arbejde

apr 2, 2024 | Nyheder

Nyheder fra Wacker Neuson i foråret 2024: Avancerede teknologier og innovationer til effektivt arbejde

Med blikket rettet mod fremtiden præsenterer Wacker Neuson produktnyhederne for første halvår 2024. Den nye generation af batteridrevne stampere og den batteridrevne envejsplade WP1550e sender et klart signal i retning mod zero emission-byggepladsen. Disse nye komprimeringsmaskiner hjælper kunden med at skifte til zero emission – #switchtogreen.

 

Ny generation af batteridrevne stampere – effektivt arbejde uden udstødningsemissioner

Den nye generation af batteridrevne stampere fra Wacker Neuson imponerer med et ergonomisk styr og en udskiftelig stampefod, som også er kompatibel med den nye generation af to- og firetaktsstampere. Ved at anvende batteridrevne stampere kan kunden reducere udstødnings- og støjemissioner og dermed beskytte operatøren og byggepladsens omgivelser, hvilket er en fordel ved mange anvendelser, f.eks. på byggepladser i indre byområder. Derudover er de batteridrevne stampere yderst brugervenlige: De startes blot med et tryk på en knap. Nyheder såsom aktiv køling for en optimal temperaturstyring og standbyfunktion i batteriet for en lettere startproces er vidnesbyrd om effektivitet og brugervenlighed ved den løbende udvikling. 

 

WP1550e – højtydende batteridrevet pladevibrator med enestående direkte drev

Envejspladen WP1550e er udstyret med DireX, det direkte drev udviklet af Wacker Neuson, der både giver effektiv komprimering og en lang batteridriftstid. Elektromotoren er vedligeholdelsesfri. Lave hånd-arm-vibrationsværdier (< 5 m/s²) sørger desuden for arbejdskomfort ved længere anvendelse af den batteridrevne pladevibrator WP1550e. Som alt Wacker Neuson zero emission-entreprenørmateriel anvendes denne pladevibrator med Battery One-batteriet, som også er kompatibelt med entreprenørmateriel fra andre producenter.

 

Ny generation af totaktsstampere – originalen fra Wacker Neuson

Vibrationsstamperne med den højtydende WM80-motor, som er udviklet af Wacker Neuson, fås kun hos Wacker Neuson. Denne totaktsmotor er optimalt tilpasset kravene til stampere og sørger for produktivt arbejde med fremragende komprimeringsresultater. Med en optimeret køleluftstyring, et effektivt luftfilter og en robust konstruktion har den nye generation af totaktsstampere en høj ydeevne, også ved krævende betingelser. Den slanke, kompakte konstruktion letter manøvreringen, og de lave CO-emissioner gør det desuden muligt at arbejde i udgravninger.

 

Dual View-dumper DV125 – til stor materialeomladning

DV125 udvider modelrækken af Dual View-dumpere opad og er med en nyttelast på op til 12.500 kg optimalt egnet til anvendelser med stor materialeomladning. DV125 er udstyret med lad- og hældningsovervågning, ladgitter, Hill Hold-funktion, lamineret sikkerhedsglas og mange andre sikkerhedsfunktioner, hvoraf mange er standard. Den kompakte konstruktion og Dual View-betjeningskonceptet med betjeningskonsollen, der kan drejes 180 grader, giver et ubegrænset udsyn ved kørsel, manøvrering samt af- og pålæsning – en stor fordel særligt ved trange arbejdsomgivelser.