Jylland/Fyn: 86 43 49 00 Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00 stemas@stemas.dk

Stemas A/S sendte masser af maskiner til Zøllner A/S – og Zøllner sendte så lærlinge og formænd til Stemas

mar 21, 2024 | Nyheder

Sjællandsk entreprenør på elektrisk storindkøb

Det var anden gang, Zøllner A/S i Kvistgård gik på storindkøb hos Stemas A/S, da entreprenørvirksomheden for nylig udbyggede maskinparken med 39 nye elementer. Firmaet havde tidligere været omkring Stemas for at hive solidt ned af hylderne med de batteridrevne. Men da Stemas denne gang havde sendt de mange maskiner til Kvistgård, kvitterede Zøllner med at sende en gedigen portion lærlinge og formænd den modsatte vej.

”Selv erfarne formænd har noget nyt at lære med de mange nye, elektriske maskiner, som nu glider ind i stedet for maskiner på brændstof. Og så har fremtidens folk i skikkelse af alle vores lærlinge naturligvis også meget at lære. Så Stemas arrangerede en lærlinge- og formandsdag, hvor vi besøgte maskinfirmaet i Havdrup og fik indsigt i, hvordan man optimalt laver den daglige vedligeholdelse. Tillige fik vi forståelse for brugen af maskinerne, blandt andet for ikke at overkomprimere”, fortæller Zøllners maskinchef, Klaus Jensen.

Hos Stemas fortalte salgs- og markedschef Allan Højholt Pihl om JMM-koncernen, som Stemas er en del af, og salgskonsulent Kristen Holst Outzen tog sig af undervisningen i komprimering med de nye maskiner fra Wacker Neuson.

 Maskinchef Klaus Jensen (til højre) tager imod Stemas-salgskonsulent Jens Andersen hos Zøllner i Kvistgård, hvor der er afleveret masser af Wacker Neuson-komprimeringsmateriel. Blandt andet seks store, reversible Wacker Neuson DPU6555HE-pladevibratorer.

Containere til formænd og rørhold

”Vi har forsynet os med ganske mange el-maskiner, som det naturligvis hovedsagelig er Zøllners anlægsafdeling, der gør brug af. Vi laver rigtig meget renovering af veje, fortove og cykelstier for Københavns Kommune, men i øvrigt også på hele Sjælland”, siger Klaus Jensen.

Entreprenørfirmaet har opbygget mange nye formands-containere med fast bestykning af maskiner og grej, hvor Wacker Neuson-komprimeringsmaskinerne udgør en vigtig del.

”Samtidig har vi også lavet rørlægger-containere med elektriske Wacker Neuson-stampere til vores rørlæggere. Derfor er det ikke første gang, vi har hentet Wacker Neuson i Havdrup. Vi købte faktisk stort set tilsvarende også sidste år”, fortæller maskinchefen.

 

Lang seddel

Klaus Jensen havde da også den lange indkøbsseddel med til Stemas. Zøllner købte 15 styk batteridrevne AS60e jordlopper og yderligere el-stampere i form af seks styk Wacker Neuson BS50-2 Plus. Det blev også til seks reversible pladevibratorer af modellen Wacker Neuson DPU6555HE.

Der skulle også mini-kraftværker til, nemlig bærbare Wacker Neuson-generatorer. Her plukkede Zøllner tre styk GV2500 og otte styk GV5000. Tillige benyttede entreprenørfirmaet lejligheden til også at snuppe grej af et andet af Stemas’ importmærker, den spanske generator-kæmpe Himoinsa. Herfra valgte Klaus Jensen en Himoinsa HYW-8 generator med ekstra stor tank.

Kontakt nærmeste sælger i dag og hør mere eller besøg det store udvalg af Wacker Neuson entreprenørmateriel

Masser af Zøllner-folk var med til lærlinge- og formandsdag hos Stemas i Havdrup, hvor de havde lejlighed til at se nærmere på det nye, der var på vej til entreprenørfirmaet i Kvistgård.

Mere samarbejde

”Når vi køber nye maskiner, kigger vi dels efter solide mærker og dels efter service, der fungerer. Vi taler samme sprog som Stemas-folkene. Der er ikke langt fra snak til handling, og så er det ok, at Wacker Neuson ikke er det billigste på markedet. Vores vurdering er, at det er det bedste grej”, siger Zøllner-maskinchefen.

Lærlinge- og formands-dagen hos Stemas er i øvrigt ikke det eneste samarbejde mellem maskinfirmaet og entreprenørvirksomheden. Zøllner står overfor at køre et stort projekt for Københavns Kommune, hvor det er el-maskiner, det drejer sig om. Når det gælder emissionsfrit materiel, er Wacker Neuson med helt i front og derfor er Stemas en oplagt sparringspartner for Zøllner.

”Projektet kommer til at omfatte to arbejdssteder med både læssemaskiner, to-tons minigravere og Himoinsa EHR 45/60-powerbank. Vi vil køre på pladserne med el-maskinerne til vejforbedringer og fortovsrenoveringer, og så vil vi blandt andet se, hvad batteri-maskinerne kan i forhold til konventionelle maskiner på HVO-diesel”, siger maskinchef Klaus Jensen.

En solid portion jordlopper og pladevibratorer fra Wacker Neuson er ankommet til Zøllner, som har gang i mange emissionsfrie projekter for blandt andre Københavns Kommune.

 

Kontakt nærmeste sælger i dag og hør mere eller besøg det store udvalg af Wacker Neuson entreprenørmateriel

!