Jylland/Fyn: 86 43 49 00 Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00 stemas@stemas.dk

Alletiders Roskilde dyrskue gav Stemas meget at følge op på

jun 3, 2024 | Nyheder

Strøgkunder tog maskiner med fra Roskilde Dyrskue

Det hører ikke til de gængse oplevelser, at besøgende på Danmarks største dyrskue lige stopper op ved et maskinfirma, kigger og konstaterer: ”Sådan en kan jeg da godt bruge. Jeg tager to”.

Men det skete på årets udgave af Roskilde Dyrskue, som blev det hidtil største i besøgstal. Stemas A/S havde simpelthen strøgkunder, der lige ”puttede en maskine eller to i kurven”.

”Ikke mindst solgte vi godt af e-grej. Altså det elektriske komprimeringsmateriel. Der var også interesse for større maskiner, men det blev ved forespørgsler og gode snakke, som vi nu skal følge op på. Men pladevibratorer, stampere og andet materiel til komprimering blev taget med helt umiddelbart, og nogle af gæsterne tog altså et par stykker”, fortæller salgskonsulent Jens Andersen hos Stemas.

Foruden masser af gule Wacker Neuson-maskiner, havde Stemas også et solidt program i rødt med til Roskilde. Både læssemaskiner fra Weidemann og generatorer fra Himoinsa.

Generator-snak

Interessen spredte sig over både det brede felt af maskintyper fra Wacker Neuson, læssemaskinerne fra Weidemann, og generatorer fra Himoinsa.

”Rigtig mange benyttede dyrskuet til at få en snak om maskiner til at sikre strømforsyningen. Himoinsa har mange muligheder for generatoranlæg både til hovedstrøm og nødstrøm, og det gælder naturligvis om at finde frem til den optimale løsning. Det skal vi nu i nærmere dialog med en række besøgende fra dyrskuet om”, siger Stemas’ generator-ekspert, salgs- og produktchef Jeppe Birkedal.

Den nye besøgsrekord på Roskilde Dyrskue blev sikret med ikke færre end 119.182 gæster gennem tælleapparaterne. Den tidligere rekord var blot et år gammel og blev sat i 2023 med 113.763.