Jylland/Fyn: 86 43 49 00 Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00 stemas@stemas.dk

Det traditionsrige åbent hus-arrangement mellem jul og nytår blev et tilløbsstykke

jan 2, 2024 | Nyheder

Der var dækket op med både Weidemann, Wacker Neuson, Himoinsa og noget godt til såvel gane som mave i Hadsten.

Mange køb-selv julegaver ved Stemas’ elektriske jul

Det traditionsrige åbent hus-arrangement mellem jul og nytår blev et tilløbsstykke

Hvad gør man, når der ikke var det helt rigtige i nogen af pakkerne under træet? Man venter et par dage eller fire og går så selv ud og køber det, der stod øverst på ønskesedlen.

Det gjorde i hvert fald ganske mange, da maskinfirmaet Stemas A/S bød til det efterhånden særdeles traditionsrige åbent hus-arrangement i hovedafdelingen ved Hadsten mellem jul og nytår. Stemas-folkene havde dækket op med noget for alle størrelser, og det animerede en del til at tage på familietur til maskinland. Hoppeborg, mini-minigraver og slush-ice til de yngste og andre godbidder til ganen og maven til de voksne trak folk af hus.

Hovedmenuen var naturligvis maskiner fra såvel Weidemann som Wacker Neuson og generatorer fra Himoinsa. Rigtig mange af dem er nu også i el-versioner. Her er Wacker Neuson helt i særklasse med en helt speciel zero emission-del med både pladevibratorer, dumpere, gravemaskiner, hjullæssere, stampere og tromler på batteridrift.

 

 Dagens yngste gæster kunne snuppe en tur i en ekstra-mini minigraver fra Wacker Neuson.

Hygge og handel

Weidemann er veteran, når det gælder elektriske maskiner. Fabrikken lancerede hjullæsseren Hoftrac 1160e allerede i 2015 og har efterfølgende tilføjet Hoftrac 1190e og senest teleskoplæsseren T4512e til el-sortimentet.

”Nogle af vores julegæster valgte at købe den julegave til sig selv, som ikke var under træet. Andre benyttede dagens specielle tilbud om rabat ved booking af service på Weidemann- og Wacker Neuson-maskiner. Det betød, at vores salgsfolk havde travlt med både at julehygge og handle. Vi både solgte og noterede maskiner til senere levering i større omfang, end vi har oplevet ved tidligere jule-åbent hus”, fortæller salgskonsulent Poul C. Pedersen.

Der var dækket op med både Weidemann, Wacker Neuson, Himoinsa og noget godt til såvel gane som mave i Hadsten. Stemas har tradition for at forvandle værkstedet til julestue mellem jul og nytår.