Jylland/Fyn: 86 43 49 00 Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00 stemas@stemas.dk

Vesthimmerlands Materieludlejning A/S (VHMU) i Løgstør har købt godt ind af både nye og brugte kvalitetsmaskiner

maj 19, 2022 | Nyheder

Vesthimmerlands Materieludlejning A/S (VHMU) i Løgstør har købt godt ind af både nye og brugte kvalitetsmaskiner. Maskinerne er en god blanding af Weidemann og Wacker Neuson. Ejer Henrik Frederiksen ses her med en splinterny Wacker Neuson ET 18 VDS med det praktiske Vertical Digging System, som kompenserer hældninger på op […]
Vesthimmerlands Materieludlejning A/S (VHMU) i Løgstør har købt godt ind af både nye og brugte kvalitetsmaskiner. Maskinerne er en god blanding af Weidemann og Wacker Neuson.
Ejer Henrik Frederiksen ses her med en splinterny Wacker Neuson ET 18 VDS med det praktiske Vertical Digging System, som kompenserer hældninger på op til 27 % og dermed for en opret siddeposition, når der arbejdes på skråninger. ET18 minigraveren er udstyret med Tiltman , centralsmøring, JST skovlpakke fra Maskinfabrikken JST A/S samt skovlholderstativ.
Resten af maskinpakken nåede ikke med på billedet, da de allerede er udlejet til kunder og i fuld sving med andre opgaver.
Ny Wacker Neuson 803 Dual Power minigraver med JST skovlpakke og skovlholderstativ.
Dual power gør, at gravemaskinen kan tilsluttes en elektro-hydrauliske enhed (HPU8) så maskinen kan drives elektrisk og emissionsfrit, hvis dette er nødvendigt.
Ny Weidemann 1160e med pallegafler samt skovl.
Ydermere har Henrik Frederiksen købt 2 brugte gravemaskiner med masser af power og arbejdstimer i:
Brugt Wacker Neuson type ET90, 9 tons graver med Engcon rotortilt fra Engcon Denmark, centralsmøring, 2D maskinstyring samt skovlpakke med skovlholderstativ.
Brugt Wacker Neuson type ET145, 15 tons gravemaskine med Engcon rotortilt, centralsmøring, 2D maskinstyring samt skovlpakke med skovlholderstativ.
Stemas og salgskonsulent Kristen Outzen takker for handlen og ønsker god arbejdslyst.
Læs mere om Vesthimmerlands Maskinudlejning A/S i Løgstør, som udlejer både stort og småt materiel til både private og erhverv.
Wacker Neuson dual power er den innovative løsning til en emissionsfri ekstra drivkraft. Ud over den integrerede dieselmotor, kan den elektro-hydrauliske enhed HPU8 forbindes med den kompakte 803-gravemaskine, hvis det er nødvendigt. HPU8 er teknisk skræddersyet til kravene i 803-gravemaskinen. På denne måde kan gravemaskinen drives elektrisk og emissionsfrit, hvis det er nødvendigt. Nem at håndtere: Generatoren tilsluttes til undervognen via Plug & Play – og så er maskinen arbejdsklar.