Jylland/Fyn: 86 43 49 00 Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00 stemas@stemas.dk

Wacker Neusons light-sortiment begyndte at minde om varmt brød på Roskilde dyrskue

jun 6, 2023 | Nyheder

Dyrskue med både gult og rødt og stort og småt for Stemas

Maskiner fra Wacker Neusons light-sortiment begyndte at minde om varmt brød

Mange betragter Roskilde Dyrskue som det østlige Danmarks største entreprenørmesse. I år blev den større end nogensinde tidligere. Skuet nåede et imponerende besøgstal på ikke færre end 113.763 gæster i løbet af de tre dyrskuedage. Det var ny rekord med 746 flere i 2019, da 113.017 lagde vejen omkring dyrskuepladsen.

Det var ikke kun besøgstallet, der fik en opjustering. Det samme gjorde i høj grad dyrskuets maskinudstilling, som af mange også betragtes som det østlige Danmarks helt store entreprenør-show. Der var stor efterspørgsel efter stande fra maskinbranchen, og det fik dyrskue-arrangørerne til at kigge i alle hjørner og kroge efter mere plads. Det lykkedes at finde yderligere 7000 kvadratmeter så maskinudstillingen fik et samlet areal på 63.000 kvadratmeter.

Masser af gult komprimeringsmateriel fra Wacker Neuson – og dyrskuegæsterne tog flittigt med hjem.
Der var røde og gule, der var store og små. Stemas havde et rigtig godt Roskilde Dyrskue 2023.

Pølser og zero emission

Det var 52. gang, dyrskuepladsen i Roskilde bød på dyr, maskiner, is, pølser og hvad ellers hører sig til, når by og land skal mødes til festlig komsammen. Pølserne var der også god gang i hos Stemas A/S, som langede hundredvis af pølser og brød over disken til gæsterne.

”Vi havde besøg af både anlægsgartnere, entreprenører, landmænd og såmænd også mange uden egentligt behov for maskiner, men som bare ville kigge ind. Men fagfolkene tog godt for sig af godterne. Både gule Wacker Neuson-maskiner og røde Weidemann. Vi solgte en del grej fra Wacker Neusons store palette af light-udstyr, og selv om megen interesse samlede sig om de elektriske zero-emission maskiner, blev der også både kigget og købt almindelige, fossile maskiner”, fortæller salgschef Allan Højholt Pihl.

Mere om vores maskiner? Kontakt os her