Jylland/Fyn: 86 43 49 00 Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00 stemas@stemas.dk

International hæder fra Wacker Neuson til Stemas

sep 26, 2023 | Nyheder

Den tyske maskinkæmpe fejrede 175 år med uddeling af fem priser – den danske importør scorede Special Award for ekstraordinær indsats

Den danske importør og forhandler af Wacker Neuson-maskiner, Stemas A/S, blev genstand for en ganske særlig hæder, da den tyske maskinkæmpe fejrede 175-års jubilæum på Wacker Neusons lokation i Reichertshofen nord for München. Forhandlere fra Europa, Mellemøsten og Afrika, den såkaldte EMEA-region, mødtes til festivitas med demoshow, fabrikstur og konkurrencer, men også til uddeling af fem priser.

Den fineste af dem sparkede benene væk under Stemas-folkene. Ikke mindst direktør Robert Kjærgaard, som ganske uventet blev kaldt på scenen for at modtage maskinproducentens Special Award. Den gives til en forhandler, som har været en engageret og værdsat partner for Wacker Neuson-gruppen gennem mange år, og som har gjort en ekstraordinær indsats.

Se mere om Wacker Neuson her

”Den er helt klart et skulderklap til os alle i Stemas, og den animerer os naturligvis til at fortsætte det gode arbejde”, siger Robert Kjærgaard.

Direktør og partner, Stemas A/S

Skulderklap til alle i Stemas

”Jeg troede faktisk, at prisoverrækkelsen var overstået, da fire andre priser var overrakt til nogle af vores forhandlerkolleger fra andre lande. Så viste det sig, at man havde gemt den særlige Special Award til sidst. Og den fik vi så hos Stemas. Den er helt klart et skulderklap til os alle i Stemas, og den animerer os naturligvis til at fortsætte det gode arbejde”, siger Robert Kjærgaard.

Når Wacker Neuson vurderede, at fabrikkens forpost i Danmark havde gjort en ekstraordinær indsats, var der solid dokumentation at finde i de tørre tal. Stemas præsterede det bedste styksalg af maskiner i 2022 og var største forhandler også på omsætningen med ikke mindre end 35 millioner euro – godt og vel 260 millioner kroner.

Før Neuson Kramer Baumaschinen i 2007 fusionerede med Wacker Construction Equipment og blev til Wacker Neuson, var Stemas forhandler af Neuson-maskiner i Danmark, Norge og Sverige. Siden fik Stemas et andet maskinmærke i nogle år, men det gamle bekendtskab med Wacker Neuson blev genoplivet i starten af 2021, da Stemas med stor succes igen tog tøjlerne på det danske marked.

Wacker Neuson Special Award 2022 – den kom med i Stemas-folkenes bagage hjem til Danmark.