Jylland/Fyn: 86 43 49 00 Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00 stemas@stemas.dk

Forhandler-konkurs rammer ikke Weidemann-kunder

mar 25, 2020 | Nyheder

Både salg og service af Weidemann-maskiner fortsætter uændret trods lukningen af Hjallerup Maskinforretning ”Vi lader ingen med en Weidemann-maskine i stikken. Som importør og forhandler står Stemas Maskinsalg A/S helt og fuldt bag alle Weidemann-maskiner, der er solgt. Også i Nordjylland”. Sådan siger salgsdirektør Robert Kjærgaard hos Stemas Maskinsalg A/S, […]

Både salg og service af Weidemann-maskiner fortsætter uændret trods lukningen af Hjallerup Maskinforretning

”Vi lader ingen med en Weidemann-maskine i stikken. Som importør og forhandler står Stemas Maskinsalg A/S helt og fuldt bag alle Weidemann-maskiner, der er solgt. Også i Nordjylland”.

Sådan siger salgsdirektør Robert Kjærgaard hos Stemas Maskinsalg A/S, som har det danske agentur for de tyske Weidemann-læssemaskiner. Weidemann er et stort mærke, ikke mindst inden for landbruget. Det har naturligvis afstedkommet bekymring hos mange maskinejere, efter at Stemas’ nordjyske underforhandler, Hjallerup Maskinforretning, har erklæret sig selv konkurs.

”Det er en ulykkelig situation, som intet har med hverken Stemas eller Weidemann at gøre. Hjallerup Maskinforretning har mistet forhandlingen af nogle store traktormærker, og det har fået virksomheden til at indgive konkursbegæring. Hos Stemas arbejder vi naturligvis på at finde en ny, varig løsning, men heldigvis har vi kapacitet til at løse både salgs- og serviceopgaverne i Nordjylland helt på sædvanligt niveau”, siger Robert Kjærgaard.

”I forvejen har vi en fast montør med servicevogn i området, og hvis der bliver behov, kan vi supplere med andre enheder fra vores flåde af bemandede servicevogne. Vi har også salgsfolk i nærområdet, så man går heller ikke forgæves, hvis man skal bruge en ny eller brugt Weidemann-maskine”, siger salgsdirektøren.

 

Gearet til lidt af hvert

Stemas Maskinsalg A/S havde i forvejen gearet organisationen til at klare lidt af hvert i en usædvanlig tid. Derfor fungerer hele virksomheden tæt på normalt, samtidig med at der tages behørigt hånd om at begrænse corona-smittefaren.

”Alle besøg i vores afdelinger skal være aftalt på forhånd. Men ellers er vores afdelinger og telefoner åbne helt som normalt. Vi har reduceret bemandingen, men vores sælgere er klar både på telefon og mails som de plejer. Både lager, værksted og serviceafdelingen holder åbent som normalt, men med nedsat bemanding”, siger salgsdirektør Robert Kjærgaard.

Både salg og service af Weidemann-maskiner fortsætter uændret trods lukningen af Hjallerup Maskinforretning