Jylland/Fyn: 86 43 49 00 Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00 stemas@stemas.dk

Himoinsa Battery Power

Battery Power

Jeppe Birkedal

Salgs- og produktchef Himoinsa

Mobil: 20 97 92 76
Mail: jbi@stemas.dk 

Grundig og kyndig vejledning til den rette løsning til opgaven.

EHR er tilgængelig i enfasede 10 kVA og trefasede 15, 30 og 45 kVA nominelle strømløsninger med to forskellige lagerkapacitetsmuligheder pr. model (forhold på 1:1 og 1:2)

Den optimale konfiguration gør det muligt at fuldføre batteriopladningsprocessen på mindre end 1,5 time (forhold på 1:1)

4 modeller og alle med 50 Hz

EHR Batteripakker. Inden for denne produktgruppe har vi også batteripakker med lithiumbatterier, som er beregnet til at spare brændstof, tage peakbelastninger, lagre energi og nedsætte co2 aftrykket betragtelig. Denne pakke kan lagre energi fra elnettet, solceller og andre generatorer. Med et parallelt system tilkoblet en generator kan de i sammenhæng spare 40% brændstof vs. et almindeligt setup af generator. Den fås fra 10 Kva og op til 45 kva med et hav af gadgets, styringer og funktioner. EHR er ideel til bymæssige, støjfølsomme miljøer og til bygninger og arrangementer i storbyområder, telekommunikation, udlejningsenheder til lavbelastningsproblemer og vedvarende energilagring – modellen kommer med to forskellige lagerkapacitetsmuligheder pr. model (forhold på 1:1 og 1:2). Denne optimale konfiguration gør det muligt at fuldføre batteriopladningsprocessen på mindre end 1,5 time (forholdet 1:1). – Som styring kommer den med HICORE HIMOINSAs eget designede styringssystem, der lader operatører vælge den mest gunstige strømkilde til en specifik belastningstilstand på ethvert givent tidspunkt. Den kan integreres med diesel- og gasgeneratorsæt eller tilsluttes offentlige elnet og vedvarende energikilder. 

Nu hvor udstyrsflåden er ved at blive elektrificeret, har udlejningsfirmaer brug for ladestationer på stedet for at sikre, at de kan genoplade deres udstyr, samt let transportable enheder, der kan stilles til rådighed for slutbrugere på arbejdspladser sammen med det elektriske udstyr, de har lejet. . Den forudkonfigurerede arbejds mode, giver brugeren mulighed for at konfigurere batteristrømgeneratoren til de forskellige applikationer eller brugsformer: Plug & Play, Low Load, Peak Shaving, UPS, Load Sharing. Og altid med det mål at øge effektiviteten, reducere emissionerne, opnå bæredygtighed og fleksibilitet og optimere energiressourcerne.