Jylland/Fyn: 86 43 49 00 Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00 stemas@stemas.dk

Gravemaskiner

Gravemaskiner

Minigravemaskiner op til 6 tons samt kompakt- og mobilgravemaskiner fra 6 – 15 tons

Gravemaskiner på bånd: Stabil og med lavt forbrug

Stor stabilitet, høj ydeevne og samtidig lavt forbrug – vores gravemaskiner på bånd imponerer over hele linjen. I vores store sortiment, der rækker fra minigravemaskiner med en driftsvægt på 1 ton til den kompakte 15 tons gravemaskine, finder du helt sikkert den rigtige maskine til dit behov. Det fint afstemte udvalg suppleres af innovative funktioner, der gør hverdagens arbejde endnu nemmere.

 

Zero Tail-gravemaskiner: Til byggepladsarbejde under trange pladsforhold

Kompakt og komfortabel –Wacker Neuson Zero Tail-gravemaskiner forener begge dele. På grund af konstruktionen uden bagudhæng kan gravemaskinerne også udføre arbejdsbevægelser ved pladsbegrænsninger, f.eks. ved mure eller husvægge. Samtidig har Zero Tail-modeller en rummelig kabine med en lang række komfortable funktioner.

Mobile gravemaskiner: Hurtigt og nemt til arbejdsstedet

Wacker Neusons mobile gravemaskiner er fleksible hjælpere på byggepladsen, der er kendetegnet ved god økonomi, intuitiv betjening og optimalt overblik. Takket være vejtilstanden behøves der ikke længere noget transportkøretøj, når der arbejdes på to byggepladser tæt på hinanden – du kører bare direkte hen til det næste arbejdssted med den mobile gravemaskine.

EW100-modellen kører fra nærmest alle andre mobile gravemaskiner og sætter nye standarder, når det handler om ydelse, sikkerhed og komfort. Kombinationen af redskabsstyring og assistentsystemer med optimeret synsfelt rundt om maskinen er tilpasset perfekt til hverdagen på byggepladsen.

2D- & 3D-styringssystemer er forberedt således, at der nemt kan foretages eftermontering efter operatørens ønske! Og med en hjælpehydraulikydelse, der er dobbelt så høj, kan ethvert redskab betjenes uden besvær. 

Skal vi tage en snak?

Uanset om du ønsker flere oplysninger om én eller flere af vores maskiner og mærker eller et uforpligtende tilbud, så er vi klar ved telefon eller mail.

Gravemaskine med Vertical Digging System: En lille detalje med stor virkning.

Med VDS-systemet kan der arbejdes i skrånende terræn, f.eks. på skrænter eller kantsten. Efter tryk på en knap indtager gravemaskinen en vertikal stilling, der muliggør præcist arbejde. Produktiviteten i ujævnt terræn øges, da der spares op til 25 % materiale ved udgravning og fyldning.  Oplev det enestående VDS-system.

 

 

Minigravemaskiner fra Wacker Neuson:
I det meget varierede udvalg af minigravemaskiner fra Wacker Neuson finder du den perfekte maskine til dine individuelle behov.
Alle minigravemaskiner fra Wacker Neuson er særligt robuste, højtydende og nemme at betjene. Et stort antal monteringsredskaber øger maskinernes anvendelsesmuligheder og gør dem endnu mere økonomiske.

Kompakt- og mobilgravemaskiner fra Wacker Neuson:
Hos Wacker Neuson kan du vælge mellem et fint afstemt sortiment af kompakte og mobile gravemaskiner og vælge den, der passer optimalt til dig – uanset om det er 6 ton eller 15 ton, med larvebånd eller mobil, med eller uden bagudhæng. Du får under alle omstændigheder en maskine, der er robust, effektiv og let at betjene – og som også er meget økonomisk takket være dens fantastiske alsidighed.

Gravemaskiner på bånd 

Mini- og kompaktgravemaskiner viser især deres styrke på trange byggepladser. Med en kran kan de hurtigt løftes til utilgængelige steder, og med deres kompakte dimensioner er de meget manøvredygtige på byggepladsen. Arbejdet kan således udføres mere effektivt med disse maskiner.

Zero Tail båndgravemaskiner 

Zero-Tail båndgravemaskinerne kan anvendes på selv de mindste områder på byggepladsen. Gravemaskinerne har intet bagudhæng. Her er manøvredygtighed og bevægelsesfrihed kombineret optimalt. Og takket være den lave vægt er det nemt at flytte maskinerne med en kran.

Gravemaskiner på hjul

De mobile gravemaskiner fra Wacker Neuson udmærker sig med deres høje økonomiske rentabilitet, intuitive betjening samt et optimalt overblik, så enhver arbejdsopgave kan udføres sikkert og præcist.

Arbejdsredskaber  

  • Graveskovle
  • Hydrauliske hamre
  • Quick Change systemer

Graveskovle: til udgravning, frigørelse, transport og udhældning af jord eller andet løst materiale tilbyder Wacker Neuson forskellige graveskovle

Hydrauliske hammere: de hydrauliske hamre, der kan anvendes som redskaber til minigravemaskiner, kompakte gravemaskiner og mobilgravemaskiner, er optimale til nedrivnings- og renoveringsarbejder. Energigenvindingssystemet sikrer en høj produktivitet. Tryksvingninger reduceres af en membranakkumulator for at levere konstant energi. Den automatiske trykregulator garanterer ligeledes en konstant ydelse, da den fungerer uafhængigt af olieflowet.

Quick Change-systemer:

Wacker Neuson tilbyder intelligente løsninger til en hurtig og effektiv montering af de redskaber, du behøver til det daglige arbejde. Dette muliggør en enkel og hurtig håndtering, når du vil skifte de pågældende redskaber. Hurtigskiftesystemer fra Wacker Neuson – hurtigt, enkelt, effektivt og individuelt.

Skal vi tage en snak?

Uanset om du ønsker flere oplysninger om én eller flere af vores maskiner og mærker eller et uforpligtende tilbud, så er vi klar ved telefon eller mail.